Gastouderopvang
Wereld vol fantasie


Diana

Ik ben Diana,
een spontane en vrolijke moeder van 4 kinderen, die ik samen met mijn allerliefste man Daniel groot breng. Van oud naar jong: Marcel (12 jaar), Mattheus (9), Michelle (bijna 5) en Miranda (3).
Ik ben geboren in Polen waar ik met veel liefde en warmte opgegroeid ben.
13 jaar geleden ben ik in Nederland gekomen om mijn leven samen met mijn man te delen.Binnen die 13 jaar heb ik mijn eindexamen in Nederland gedaan, waarna een Universitaire opleiding (Biomedische wetenschappen). Ik kon mijn eigen werkzaamheden altijd makkelijk combineren met het opvoeden van mijn kinderen. Dit, omdat we altijd een au pair thuis hadden en een lieve Opa. Ze hielpen ons heel goed met onze dagelijkse activiteiten.

In 2014 besloten we van Amsterdam naar Hoogezand te verhuizen voor het werk van mijn man. En we hebben er geen minuut spijt van gehad, aangezien
de prachtige en kindvriendelijke wijk De Vosholen. De verhuizing heeft veel veranderingen met zich meegebracht. In 2016 besloot ik zelf voor mijn kinderen te gaan zorgen, om zo meer aandacht aan ze te kunnen besteden.
Op dat moment ontstond het idee om mijn eigen gastouderopvang op te richten. Mijn ideeën werden gesterkt door kennissen die daar al langere tijd ervaring mee hadden en die er vertrouwen in hadden dat ik het ook kon.
Ik heb
jaren ervaring met het werken met kinderen. Niet alleen met mijn eigen kinderen, maar ook met die van familieleden en kennissen. Mijn huis is altijd gezellig, vol vriendjes en vriendinnetjes die op bezoek komen bij mijn kinderen. Geen enkele dag is hetzelfde. Er is ruimte genoeg voor iedereen, om lekker binnen en buiten te spelen. Daarnaast - niet onbelangrijk - ben ik altijd zelf de vraagouder geweest, waardoor ik precies weet wat voor soort gevoelens, zorgen en vragen ouders kunnen hebben als ze een goede oppas voor hun kind zoeken.